Firma ProApicultura

George Patrascu Daniel

C.U.I: 2195333312

Nr. Registrul Comerțului: F45/444/2007

Sediul: Supuru de Jos Str.Noua Jud.Satu-Mare

Banca: Raiffeisen Bank, agenția Satu-Mare

Cont lei, IBAN: RO 74 RZBR 0000 0600 6665 43211

Înființată în anul 2007 în localitatea Supurul de Jos, județul Satu-Mare, ca asociație familială – AF George Patrascu Daniel (ProApicultura), acum Intreprindere Individuală, firma are ca obiect principal de activitate producerea de material biologic, respectiv selecția, creșterea și comercializarea reginelor și a roiurilor artificiale, pe rame. De asemenea se ocupă și cu vânzarea altor produse tradiționale ale stupului cum ar fi mierea, polenul și propolisul.

. Ca obiectiv pe termen lung, firma își propune îmbunătățirea continuă a calității materialului genetic din pepiniera de producere a mătcilor, printr-o muncă organizată și continuă de selecție, cu inseminare artificială, diversificarea producției prin comercializarea roiurilor la pachet și producerea de alte materiale instructive pentru apicultură (materiale filmate pe suport DVD).

.Activitatea desfășurată de mine în cadrul acestei firme se bazează, în mod deosebit, pe experiența dobândită în Statele Unite ale Americii, în perioada decembrie 2003 – martie 2005, când am urmat un program de perfecționare în apicultură și am lucrat efectiv la o firmă specializată în producerea mătcilor.
.Apelați cu încredere la serviciile noastre, calitatea produselor furnizate e pe primul loc în tot ceea ce întreprindem!